Przykładowe menu:

ZUPA

podawana w kociołkach

krem z pieczonej cukinii aromatyzowany imbirem i kleksem bitej śmietany 250ml/os

DANIE GŁÓWNE

forma podania – stół szwedzki

faworki drobiowe z bekonem (100porcji, 120g/porcja)
łosoś grillowany na jabłkach (100porcji, 120g/porcja)
małże nowozelandzkie duszone w białym winie z ziołami (100porcji, 120g/porcja)
paprykarz szczeciński z dorsza na gorąco w papryce

FINGER FOOD – przekąski

sakiewki z łososia z kawiorem
anchois w bekonie z wędzoną śliwką
szynka parmeńska z melonem Galia
rożki ciasta francuskiego z serem i pieczarkami
koreczki z mozzarelki i pomidorków koktajlowych
krewetki z ananasem
ręcznie robione paszteciki szczecińskie
sałatka wenecka
sałatka z tuńczykiem i przepiórczym jajem
Deska serów i wędlin

SŁODKI BUFET
Patery ciast domowych
Rogaliki nadziewane owocami
Owoce sezonowe

NAPOJE
Gorące: świeżo mielona Kawa, Herbata Dilmah – czarna, zielona oraz owocowe

ZIMNE
Soki owocowe, woda gazowana oraz nie gazowana